Игри за памет | НовиНови игри


Отгатни животните

houscheto

Описание


Целта на играта е да минавате нивата, като отваряте и комбинирате картите по двойки /две еднакви/.

Играна: 11889

В момента: 0


Запомни кошерите

vankizzle

Описание


Имате ли добра памет? Ако отговорът ви е да, сега е момента да се поображнявате малко. за целта трябва да запомните правилният път на пчелата, която има за задача да обиколи всички кошери. Бъдете внимателни, за да не се загубите.

Играна: 11149

В момента: 0


Кити на пазар

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да премахнете всички карти. За целта трябва да съберете еднаквите символи два по два. Покажете вашите способности и бъдете максимално бързи.

Играна: 6999

В момента: 0


Куклен музей

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да въведете ред в кукления музей. За целта обръщайте платната с различни картини и ги събирайте по двойки еднакви. Колкото по-бързо се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 1976

В момента: 0


Али защитава Прасковка

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да помогнете на малкото същество да защити приятелката си от атакуващите ги същества. за целта използвайте мишката да ги обстрелвате и стрелките, да се движите и скачате. бъдете максимално бързи и внимавайте да не станете тяхна жертва.

Играна: 2860

В момента: 0


Медицинска памет

vankizzle

Описание

Всеки знае колко е важна паметта в медицината. Покажете, че имате такава като свързвате еднаквите карти по двойки. Бъдете максимално точни и се постарайте да преминете всяко ниво с минимален брой кликвания.

Играна: 6102

В момента: 0


Сладки великденски яйца

houscheto

Описание

В тази игра задачата ви е да събирате еднаквите картинки по две еднакви. В началото на всяко ниво разполагате с по-малко от секунда да запомните къде седи всяка една картинка. С колкото по-малко хода се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 3514

В момента: 0


Старата мина

gabriel_sulis

Описание

Старата мина макар и изоставена все още може да изкарате нещо от нея. За целта обаче ще трябва да проявите завидна памет. Обръщайте различните карти и ги събирате по двойки еднакви. Бъдете колкото се може по-бързи, за да спечелите максимален брой точки.

Играна: 6339

В момента: 0


Малкото пиле

vladislav_haralampiev

Описание

Тренирайте своята памет като подредите пъзела на малкото пиле. За целта ще трябва да събирате еднаквите карти заедно. Запомняйте всяка обърната карта и преминете нивото с колкото се може по-малко кликвания.

Играна: 3392

В момента: 0


Снежинки

gabriel_sulis

Описание


В тази игра вашата задача е да премахнете всички картончета с картинки на снежинки. За целта си изберете трудност и намерете партньорчето на всяка от тях. колкото по-бързо се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 3748

В момента: 0


Познай плюшените играчки

gabriel_sulis

Описание


В тази игра вашата задача е да намерите и познаете всички плюшени играчки. За целта трябва да запомните позициите им и да ги събирате по двойки. Колкото по-бързи сте и с по-малко грешки, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 5427

В момента: 0


Анимационни моничета 5 памет

gabriel_sulis

Описание


В тази игра задачата ви е да събирате еднаквите карти с анимационни момичета по двойки. Бъдете колкото се може по-съсредоточени и запомняйте всяка обърната карта. С колкото по-малко кликвания се справите, толкова повече точки ще получите.

Играна: 2406

В момента: 0


Анимационни моничета 4

gabriel_sulis

Описание

Насладете се на изкусно нарисуваните, анимационни момичета. Обръщайте картите и събирайте еднаквите по двойки. С колкото по-малко кликвания се справите, толкова повече точки ще получите.

Играна: 2351

В момента: 0


1 2 3 4 5 6 7 8 9 Следваща Последна

1 - 13 от 221


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!