Игри за готвене | НовиНови игри


Сладолед в Ню Йорк

Описание

В тази игра имате уникалната възможност да се научите как се приготвя сладолед в Ню Йорк. Следвайте инструкциите на играта и това ще ви гарантира перфектен резултат.

Играна: 4637

В момента: 0


Вкусни пилешки бургери

Описание

В тази игра задачата ви е да приготвите вкусни бургери с пилешко. Следвайте инструкциите на играта и пригответе бургера по точната рецепта на играта.

Играна: 4491

В момента: 0


Идеалното време за пица

sw3e7y_bear

Описание

Сега е настъпило идеалното време за пица и вие имате възможността да си направите една перфектна пица. Изберете всеки компонент на вашия шедьовър и се постарайте да е не само красива, но и вкусна.

Играна: 5070

В момента: 0


Шоколадови еклери

sw3e7y_bear

Описание

В тази игра разполагате с уникалната възможност да се научите или усъвършенствате в приготвянето на вкусни шоколадови еклери. Следвайте инструкциите на играта и всичко ще се получи бързо, лесно и вкусно.

Играна: 4890

В момента: 0


Плодово десерти

sw3e7y_bear

Описание

Помогнете на едно младо и симпатично момиче да се научи как да прави превъзходни плодови десерти. Следвайте инструкциите на играта и бъдете възможно най-бързи, защото имате ограничено количество време.

Играна: 5960

В момента: 0


Направи плодова торта

sw3e7y_bear

Описание

В тази игра задачата ви е да си направите плодова торта. За целта следвайте внимателно инструкциите на играта. Бъдете възможно най-бързи, защото имате ограничено количество време.

Играна: 2832

В момента: 0


Руло Стефани

Описание

В тази игра имате уникалната възможност да разберете как се приготвя руло Стефани по забавен и увлекателен начин. Следвайте инструкциите на играта и запомняйте рецептата. Бъдете бързо, защото имате ограничено количество време.

Играна: 5216

В момента: 0


Шоколадови изкушения

vasi_va_si

Описание

В тази игра може да вземете един ускорен курс по готварство. За целта следвайте инструкциите дадени ви от играта и пригответе всички шоколадови изкушения, предлагани от играта.

Играна: 4132

В момента: 0


Майстор пицар

vladislav_haralampiev

Описание

Станете един истински майстор пицар. Изпълнете всички рецепти показани ви на картинките точно и бързо. След като сложите правилните продукти на пицата, не забравяйте да я сложите във фурната да се запече.

Играна: 3388

В момента: 0


Най-добра торта

vladislav_haralampiev

Описание

Рожден ден трябва да бъде щастлив ден! Тортата е от съществено значение за това. В тази игра имате уникалната възможност сами да си направите най-добрата торта. Изберете любимите си продукти и се насладете на творението си.

Играна: 3505

В момента: 0


Рецепти за готвене

vladislav_haralampiev

Описание


Вие сте в кухнята, училище и трябва да издържите изпит - за подготвяне на седемнадесет прости ястия. Погледнете в списъка на съставките и ги запомнете, а след това сложете всички съставки в блендера, включете го и преминавайте към следващата рецепта. Имате три бонуса, в случай че забравите съставката, щракнете върху някой от тях.

Играна: 3243

В момента: 0


Шоколадова декорация

vladislav_haralampiev

Описание

По принцип е доста трудно да направиш изящна шоколадова торта, а за да я украсиш подобаващо трябва да си истински виртуоз. В тази игра имате възможността да извършите всичко тава, бързо и лесно. Изберете най-добрата възможна комбинация между компонентите в тортата.

Играна: 2029

В момента: 0


Вечерен готвач 2

jonass

Описание

В тази игра имате възможността да се обучите и да станете един превъзходен готвач. Правете всяко нещо, което искат клиентите, като внимавайте да не прегорите или объркате храната.

Играна: 9758

В момента: 0


Първа Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Следваща Последна

53 - 65 от 522


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!