Игри за готвене | НовиНови игри


Незабравима закуска

gabriel_sulis

Описание


В тази игра вашата задача е да си направите една незабравима закуска. За целта трябва да изберете най-доброто за вас меню и да го приготвите на масата за хапване.

Играна: 3646

В момента: 0


Здравей Кити прави кекс

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да влезете в кухнята на Здравей Кити. За целта вие трябва да й помогнете да направи най-вкусните кексове. Колкото по-бързо се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 4145

В момента: 0


Крилцата на Папа

sh0kii__

Описание


В тази игра трябва да сервирате храна на клиентите, които идват. Имате специални украси, които можете да купувате и така да декорирате пода и стената в закусвалнята. Бъдете внимателни с времето, защото клиентите са претенциозни.

Играна: 7981

В момента: 0


Кексовете на Смърфиета

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да покажете вашите кулинарни умения в кухнята на Смърфиета. За целта трябва да й помогнете да сготви различни вкусни кексове и сладкиши, като изпълнявате нейните указания.

Играна: 7181

В момента: 0


Ягодова лятна торта

vankizzle

Описание

Имате ли желание да направите една превъзходна лятна, ягодова торта? Ако отговора е да, то тогава единственото, което трябва да направите е да следвате инструкциите на играта. Ако ви е стори достатъчно вкусна може да изпробвате оригиналната рецепта дови и вкъщи.

Играна: 5993

В момента: 0


Новият ресторант на Спондж Боб

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да помогнете на Спондж Боб да обслужва своите клиентите в новия си ресторант. За целта трябва да ги настаните на свободна маса и да им сервирате поръчаните ястия. Колкото по-бързи сте, толкова повече клиенти ще имате.

Играна: 9553

В момента: 0


Вкусните ястия на Сиси

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да помогнете на котето Сиси да нахрани своите гости в заведението си. За целта трябва да им сервирате поръчаните от тях ястия, като внимавате да не объркате някое. Колкото по-бързи сте, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 3192

В момента: 0


Сгответе пица с Кейти

vankizzle

Описание


Изживейте едно невероятно готварско преживяване в кухнята на Кейти, готвейки различни вкусотийки. За целта вашата задача е да сготвите по дадената ви рецепта пица на грил.Колкото по-стриктни сте, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 3824

В момента: 0


Мама Мери

gabriel_sulis

Описание


Втази игра вашата задача е да се представите като една истинска домакиня и да направите празнична вечеря за вашето семейсство. За целта трябва да сготвите пожеланите ястия, като спазвате стриктно зададените ви рецепти.

Играна: 3606

В момента: 0


Двоен малинов шербет

vankizzle

Описание

Лятото е идеалното време за шербет. В тази игра имате уникалната възможност да се научите как точно се приготвя, по един забавен и развлекателен начин. Следвайте инструкциите на играта и ще се справите бързо, лесно и вкусно.

Играна: 5623

В момента: 0


Ресторанта на Папа

vankizzle

Описание

Да работиш при Папа е привилегия. За ваш късмет ви се предлага уникалната възможност да започнете работа в един от ресторантите на Папа. Изпълнявайте бързи и стриктно поръчките на клиентите, това е единствения начин те да останат доволни от вас.

Играна: 15525

В момента: 0


Пицарията на Папа

xavier21

Описание

Новата пицария на Папа се нуждае от добър и съвестен персонал. Започнете работа на Папа и изпълнявайте поръчките на хората бързо и точки. Колкото по-бързи и точни сте, толкова повече бакшиши ще получите.

Играна: 11324

В момента: 0


Papas burgeria

xavier21

Описание

Папа отваря ново заведение за бургери и вие имате уникалната възможност да започнете работа при него. Бъдете внимателни при взимането и изпълнението на поръчките. Колкото по-точно изпълнявате поръчките, толкова повече бакшиши ще получите.

Играна: 20582

В момента: 0


Първа Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Следваща Последна

40 - 52 от 522


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!