Игри за деца | НовиНови игри


Марго и Крис 1

rossy

Описание

Време е деца да проверите вашите художествени способности, докато се забавлявате. Оцветете най-красивата картинка с две зайчета, като внимавате да не излизате от контурите. Не забравяйте, че всички цветове са по ваш избор.

Играна: 2328

В момента: 0


Морско конче

gabriel_sulis

Описание


В тази игра вашата задача е да помогнете на морското конче да промени своята визия. За целта трябва да изберете окраската му и всички останали части от тялото му, като не забравяте да добавите и подходящите аксесоари. Помогнете му да стане най-красивото водно същество в морето.

Играна: 4115

В момента: 0


Облечи мечето

gabriel_sulis

Описание


В тази игра вашата задача е да помогнете на горкото мече да се облече. То ще ходи на почивка, о не е решило къде, и не може да си избере подходящите дрехи. Направете го вместо него, за да е щастливо.

Играна: 2412

В момента: 0


Ултрамен срещу извънземните

vankizzle

Описание

Дори и като дете Ултрамен си е Ултрамен. Опитващ се винаги да спаси човечеството от злите извънземни. Помогнете му да изпълни своята детска задачата като избегнете колкото се може повече препятствия по пътя си.

Играна: 1878

В момента: 0


Книжка за оцветяване

vankizzle

Описание


Време е деца да проверите вашите художествени способности, докато се забавлявате. Оцветете най-красивата картинка, като внимавате да не излизате от контурите. Не забравяйте, че всички цветове са по ваш избор.

Играна: 5277

В момента: 0


Принцесата Роси

rossy

Описание

Помогнете на малката принцеса Роси да избере най-подходящите цветове за себе си. Бъдете внимателни и не бързайте. Изберете най-подходящите цветове за всеки отделен компонент на картинката.

Играна: 3340

В момента: 0


Пет птици

gabriel_sulis

Описание


В тази игра вашата задача е да пресъздадете песента на пет птичета. За целта трябва да проследите тяхната песен и поредицата, в която те я изпълняват. Колкото повече пъти успеете, толкова повече точки ще получите.

Играна: 3388

В момента: 0


Зеленчуково съкровище

gabriel_sulis

Описание


В тази игра вашата задача е да помогнете на розовото момиченце да стигне до зеленчуковото съкровище. За целта трябва да подредите поредица от различни по трудност лабиринти. Колкото по-бързо се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 6820

В момента: 0


Змийска стълба

gabriel_sulis

Описание


В тази игра вашата задача е да преминете през предизвикателствата на змията и да прекосите числата от 1 до 100. За целта внимавайте, от къде минавате и смятайте правилно.

Играна: 3129

В момента: 0


Кола за оцветяване

Описание

В тази игра може да оцветите една малко и симпатична количка. За целта изберете каквито искате цветове. Единственото правило на играта е да се забавлявате.

Играна: 6881

В момента: 0


Човек и луна

Описание

Ето и едно приятно предложение и за малките потребители на сайта ни. Изберете най-подходящите цветове, с който да оцветите картинката от тази игра. Еднаквите числа се оцветяват едновременно и в еднакъв цвят.

Играна: 4313

В момента: 0


Извънземните идват

Описание

Извънземните идват и някои трябва да се заеме с отбраната на планетата Земя. Използвайте космическите оръдия, за да сваляте корабите на неприятелите. Пазете се от техните изстрели, както и от шрапнелите от унищожението им.

Играна: 2132

В момента: 0


Сервирай на Дора

vankizzle

Описание

В тази игра едно малко момиченце на име Дора е доста огладняла и се нуждае от помощта ви за да открие продуктите, който и се ядат. Цъкайте върху определения продукт докато Дора е пред него.

Играна: 14180

В момента: 0


Първа Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Следваща Последна

14 - 26 от 291


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!