Игри с карти | НовиНови игри


Пасианс Асо пика

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да премахнете всички карти от пасианса и да ги наредите в колодата при другите карти. Сортирайте картите по сила без значение тяхната боя. Колкото по-бързо се справите, толкова повече точки ще получите.

Играна: 141707

В момента: 0


Клондайк пасианс

gabriel_sulis

Описание


В тази игра вашата задача е да подредите правилно пасианса. За целта трябва да наредите всички карти, както по боя, така и по сила, като можете да използвате и бонусите полета. Колкото по-бързо изпълните условието, толкова повече точки ще съберете. Внимавайте да не изтече времето ви.

Играна: 26895

В момента: 0


Пасианс четиридесетте крадци

gabriel_sulis

Описание


В тази игра вашата задача е да помогнете на четиридесетте крадци да наредят пасианса и да отворят вратата на съкровищницата. За целта сортирайте всички карти като взимате предвид, както боята, така и силата им. Колкото по-бързо се справите, толкова повече точки ще получите.

Играна: 185372

В момента: 1


Пасианс майстор

Описание

Изпробвайте своите умения в подреждането на картите от тази игра. Сортирайте ги като се съобразявате, както с тяхната сила, така и с техния цвят. Колкото по бързо се справите, толкова повече точки ще получите.

Играна: 110004

В момента: 0


Скорпион пасианс

Описание

В тази игра трябва да наредите пасианса с възможно най-малко ходове и минимално количество време. За целта редете картите една върху друга, като се съобразявате със силата им.

Играна: 14725

В момента: 0


Подводен пасианс

vankizzle

Описание

В тази игра трябва да наредите подводния пасианс като редите картите по сила и цвят. Опитайте се да изпълните задачата с възможно най-малко цъквания и максимално бързо.

Играна: 8809

В момента: 0


Съветски шпионин

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да премахнете всички карти от полето. За целта трябва да ги събирате по двойки еднакви. Разполагате с ограничено количество време, за да изпълните задачата.

Играна: 7263

В момента: 0


Пасианс свободен изход

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да наредите всички карти от пасианса на една купчинка. За целта редете картите с една по-висока или една по-ниска от показаната ви долу, бойте няма значение.

Играна: 227530

В момента: 2


Пасианса на графинята

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да съберете целия пасианс в една колода карти. За целта може да прибирате карта от пасианса само ако тя е с една единица по ниска или по висока от вашата карта.

Играна: 12198

В момента: 0


Голф пасианс про

vankizzle

Описание

В тази игра седем редици карти и можете да играете само с най-горните от тях. Целта ви е да трупате картите на купчинка като всяка следваща трябва да е с една по висока или по ниска от предходната. В случай, че нямате ход може да сменяте картата.

Играна: 50290

В момента: 1


Пасианс руски шпионин

vankizzle

Описание

В тази игра разполагате с множество карти и задачата ви е да събирате двойките карти с еднакви сили. За целта въртете картите от тестето намиращо се в долната част на игралния екран и откривайте тези от тях, който ви трябват.

Играна: 7303

В момента: 0


Високо или ниско

Описание

В тази игра може да опитате късмета си. За целта разполагате с две карти една открита другата обърната, вашата задача е да познаете обърнатата карти по-висока или по-ниска е от откритата.

Играна: 4789

В момента: 0


Единайсе

Описание

В тази имате една колода с карти и 9 обърнати карти. Вашата задача е да селектирате картите по такъв начин, че сбора от тях да дава числото единайсе. Асото ви е единица, а валето, дамата и попа се селектират заедно.

Играна: 6748

В момента: 0


Първа Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Следваща Последна

53 - 65 от 287


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!