Игри с карти | НовиНови игри


Игра с карти

vankizzle

Описание

Една страхотна игра за всички любители на игри с карти. Тук можете да си изберете каквото решите игра с карти и да се забавлявате. Следвайте правилата и печелете виртуални пари, с който да се класирате на по-добра позиция в класацията.

Играна: 20183

В момента: 0


Пасианс веселия парк

vankizzle

Описание

В тази игра задачата е да възстановите подредбата в тестето. За целта трябва да събирате еднаквите по сила двойки карти. Колкото по-бързо завършите всяко едно подреждане, толкова повече точки ще получите.

Играна: 16701

В момента: 0


Пасианс трите върха

vankizzle

Описание

Помогнете на симпатичния планинар да спаси овена си. Задачата ви е да подредите пасианса. За целта поставяйте картите една върху друга, като се съобразявате единствено с тяхната сила.

Играна: 24813

В момента: 0


Войната на картите

vankizzle

Описание

Включете се във войната на картите и се погрижете вашето тесте да спечели, ако не всяка битка, то поне войната. Събирайте умело картите си и атакувайте чуждите провинции, като внимавате да не започнете предварително загубена битка.

Играна: 16369

В момента: 0


Пасианса на вожда

vankizzle

Описание

Индианския вожд се затруднява да подреди пасианс. Помогнете му като подредите всички пасианси, който ви предложи играта. За целта трябва да събирате картите така, че сборът им да е 13. Бъдете възможно най-бързи, защото имате ограничено количество време.

Играна: 20053

В момента: 1


Пирамида от карти

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да направите възможно най-голяма пирамида от карти. За целта сортирайте картите по двойки и ги редете. Бъдете възможно най-бързо, защото имате ограничено количество време.

Играна: 7357

В момента: 0


Химичен пасианс

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да подредите един по различен тип пасианс. Подреждайте картите едно до друга като взимате предвид само тяхната сила. Бъдете внимателни и не позволявайте веригата от карти да стигне до края.

Играна: 9524

В момента: 0


Клондайк свободни клетки

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да подредите пасианса от карти като се съобразявате с тяхната сила и цвят. Колкото по-бързо се справите, толкова повече точки ще получите.

Играна: 29278

В момента: 0


Космическа одисея пасианс

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на извънземните като подредите космическия им пасианс. За целта трябва да се съобразявате със силата и цвета на картите. Бъдете възможно най-бързи, защото имате ограничено количество време.

Играна: 8352

В момента: 0


Формула 1

vankizzle

Описание


Впуснете се в света на формула 1 и победете всички и всичко. Задачата ви се изчерпва до това, че трябва да завършите първи на всяка една писта. Пазете се препятствията по пътя си и не забравяйте да преминавате през стрелките, даващи ви бонус скорост.

Играна: 3458

В момента: 0


Покер квадрат

gabriel_sulis

Описание

В тази игра задачата ви е да изкарате колкото се може повече точки. Спазвайте правилата на покера и подреждайте картите по пет във вертикални или хоризонтални линии. Всяка добре направена линия ви носи повече точки.

Играна: 7244

В момента: 0


Слънчев ден

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да подредите разхвърляните карти. За целта ги събирайте еднаквите карти по двойки без значение от боята им. Колкото по-бързо се справите, толкова повече точки ще получите.

Играна: 10544

В момента: 0


Зелен пасианс

vankizzle

Описание

Подредете един живописен зелен пасианс, докато се наслаждавате на красив и релаксиращ фон. Редете картите като имате предвид тяхната сила и цвят. Колкото по-бързо се справите, толкова повече точки ще получите.

Играна: 48266

В момента: 0


Първа Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Следваща Последна

40 - 52 от 287


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!