Екшън игри | НовиНови игри


Съкровището на Атлантида

vankizzle

Описание

Грабнете част от съкровището на Атлантида. За целта управлявайте умело своя кораб и събирайте звездите. Бъдете внимателни да не нанесете много щети на корпуса си или да не ви скърши горивото.

Играна: 923

В момента: 0


Вълкоминатор

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да премахнете всички зли вълци. За целта трябва да изстреляте снаряд и след това да го управлявате възможно най-добре. С колкото по-малко изстрела се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 2305

В момента: 0


Цветни двойки

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете в събирането на цветните двойки. За целта трябва да придвижите всяко едно от различните пухкави същества до съответстващия му цвят същество. С колкото по-малко движения се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 2309

В момента: 0


Герой

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на героите да съберат колкото се може повече бонуси. За целта трябва първо да ги уловите в балон и след това да го вземете. Колкото по-добре се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 1656

В момента: 0


Метеорит

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на симпатичния робот в събирането на всички метеорити на посоченото от играта място. Бъдете внимателни, защото всеки метеорит ви нанася повреди.

Играна: 1313

В момента: 0


Тъмни времена за червения легион

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на червения легион да се пребори с черния. За целта трябва да стройте защита и да не позволявате на черните рицари да стигнат вашите владения.

Играна: 2173

В момента: 0


В космоса

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на симпатичното хлапе да премине всички трудни мисии в космоса. За целта той трябва да избере правилния път и да стигне до площадката за кацане. С колкото по-малко движения се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 356

В момента: 0


Нинджа скок

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на младата нинджа да се изкача колкото се може по високо. За целта той трябва да отскача от платформа на платформа, като внимава да събира всички по пътни бонуси.

Играна: 543

В момента: 0


Лудия студент

vankizzle

Описание

Помогнете на лудия студент да открие всички материали, който са му нужни, за да изпълни своята луда идея. Бъдете максимално бързи, ако искате да спечелите повече точки на всяко едно ниво.

Играна: 744

В момента: 0


Диамантен тунел

vankizzle

Описание

Изкопайте свой тунели, за да достигнете до всички диаманти скрити в тях. Бъдете максимално внимателни, защото по пътя ви дебнат безброй опасности. Колкото по-бързо се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 780

В момента: 0


Играта на глада

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на симпатичното розово същество да се нахрани. За целта то трябва да премахва всички свой врагове и след това да изяжда бонусите изпуснати от тях.

Играна: 576

В момента: 0


Бягащата нинджа

vankizzle

Описание

Пробягайте старт фамилната права колкото се може по-бързо и внимателно. Съберете колкото се може повече бонуси и до допускайте да ви спрат. Колкото по-добре се представите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 489

В момента: 0


Приключението на Руди

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на малкия Руди да се изкача колкото се може по високо. За целта той трябва да отскача от платформа на платформа, като внимава да събира всички по пътни бонуси.

Играна: 144

В момента: 0


Първа Предишна 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Следваща Последна

92 - 104 от 8044


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!