Екшън игри | НовиНови игри


Не в моето подземие

vankizzle

Описание

Помогнете на страховития кентавър да се отърве от всички натрапници. За целта той трябва да отстрани всеки враг с колкото се може по-малко изстрела, за да спечелите повече точки от нивото.

Играна: 10308

В момента: 0


Малкия скачач

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на малкия скачач да премине през всички планети, като съберете колкото се може повече бонуси между тях. Колкото по-добре се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 8817

В момента: 0


Малката нинджа

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на младата нинджа да се отърват от всички пазачи. За целта трябва с няколко точни мятания да се отървете от всички. С колкото по-малко хвърляния се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 8878

В момента: 0


Смъртоносно пътуване

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на моториста успешно да премине през всички нива. За целта трябва да сте максимално съобразителни и внимателни за да се преборите със всички злодей на пътя. Колкото по-добре се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 13979

В момента: 0


Герой в океана

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на малката подводница да премине през всичките си мисии. Бъдете максимално наблюдателни и бързи, за да спечелите повече точки от всяко едно ниво.

Играна: 10022

В момента: 0


Живот

vankizzle

Описание

В тази игра става дума за едно пеленаче без късмет. Щъркела пренасящ го изпуска. Сега от вас зависи малкия да оцелее след безкрайното падане. Бъдете внимателни защото във въздуха може да откриете много полезно, но и много вредни неща.

Играна: 6910

В момента: 0


Гладни насекоми

vankizzle

Описание

Помогнете на симпатичните насекоми да си похапнат. За целта им направете безпрепятствен маршрут до храната. Бъдете внимателни и не позволявайте на насекомите на пострадат.

Играна: 7870

В момента: 0


Дървосекача Кътър

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на Кътър да прелети колкото се може по-голяма дистанция. Бъдете внимателни, защото по пътя ви дебнат много опасности. Не забравяйте да събирате всички бонуси, който дават точки.

Играна: 7914

В момента: 0


Роботрон

vankizzle

Описание

Помогнете на Роботрон да се отърве от всички зомбита. За целта той трябва да направи няколко точни изстрела, но не забравяйте, че колкото по-малко са те толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 10060

В момента: 0


Бос 101

vankizzle

Описание

Помогнете на робота с кодово название Бос 101 да победи в битките между роботи. За целта той трябва да е безжалостен и да унищожава всеки враг осмелил се да се изправи пред него.

Играна: 7396

В момента: 0


Дявол на мотора

vankizzle

Описание

Покажете, че вие сте истински дявол зад кормилото на един мощен мотоциклет. Направете колкото се може повече страхотни номера след всеки скок, за да спечелите повече точки.

Играна: 4113

В момента: 0


Последвай ме

vankizzle

Описание

Помогнете на топчицата да стигне края на всяко ниво. За целта обаче трябва да избягвате крайната на всяка карта. Бъдете внимателни, защото навсякъде ви дебнат опасности.

Играна: 2422

В момента: 0


Убиец

vankizzle

Описание

В тази страхотна екшън игра ви очаква поредица от невероятни мисии и изпитания. Не се спирайте пред нищо и никой. Преминете всяко ниво, колкото се може по-добре, за да спечелите максимален брой точки.

Играна: 4060

В момента: 0


Първа Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Следваща Последна

27 - 39 от 8044


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!