Екшън игри | НовиНови игри


Ракетни стратегии

vankizzle

Описание


В тази игра задачата ви е помогнете на черната нинджа да премине през всички нива на играта. За целта обаче той ще трябва да се спаси всички заложници. Колкото по-добре се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 522

В момента: 0


Спаси пещерата на Батман

vankizzle

Описание

В тази игра задачата вие да помогнете на Батман да спаси своята пещера. За целта трябва да откриете бомбата скрита в нея и да я обезвредите. Бъдете максимално бързи, защото имате включен обратен брояч.

Играна: 545

В момента: 0


Нинджа

vankizzle

Описание


Помогнете на младата нинджа от тази екшън игра да премине успешно през всички нива на играта. Бъдете максимално внимателни и се опитайте да съберете колкото се може повече бонуси по пътя си.

Играна: 321

В момента: 0


Живей или не умри

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е помогнете на мнладия герой да премине през всички нива на играта. За целта обаче той ще трябва да се пребори с безброй препятствия и зомбита. Колкото по-добре се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 446

В момента: 0


Горски пазители

vankizzle

Описание

Помогнете на главния герой от тази екшън игра да премине успешно през всички нива на играта. Бъдете максимално внимателни и се опитайте да съберете колкото се може повече бонуси по пътя си.

Играна: 3632

В момента: 0


Спайк

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е помогнете на Спайк да премине през всички нива на играта. За целта обаче той ще трябва да се пребори с безброй препятствия и врагове. Колкото по-добре се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 3624

В момента: 0


Спаси пиратите

vankizzle

Описание

Капитанът на пиратите е в плен. Помогнете на младите му подчинени да го измъкнат. За целта трябва да свалите клетката на земята. Преди това се опитайте да съберете трите скрити черепа.

Играна: 5030

В момента: 0


Горски ресурси

vankizzle

Описание

В тази игра имате благородната задача да защитите горските ресурси. За целта трябва да изстрелвате плодове от гигантската прашка. Колкото по-добре се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 302

В момента: 0


Лудница

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да се преборите със злите зомбита. Бъдете внимателни, защото зомбитата не са никак беззащитни. Не забравяйте да съберете всички бонуси изпуснати от враговете ви.

Играна: 2963

В момента: 0


Противовъздушна отбрана

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да стройте различни видове кули по пътя на самолетите. Бъдете внимателни, защото враговете ви ще се защитават ако влязат в обхват. Колкото по-добре се представите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 3077

В момента: 0


Супер футбол 9000

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да преминете всички нива с постоянно подскачащата топка. Бъдете внимателни защото по пътя ви дебнат множество опасности.

Играна: 279

В момента: 0


Ядосани животни 3

vankizzle

Описание


Група извънземни нападат земята, но те си нямат понятие какви ги очаква на синята планета. Ядосаните животни са готови на всички да се отърват от космическите си гости. Помогнете на животните като ги насочвате в точната посока с правилната сила.

Играна: 1804

В момента: 0


Джим обича Мери 2

vankizzle

Описание


Джим и Мери са двама влюбени, но както става обикновено фамилиите им са твърдо против връзката им. Помогнете на Джим да изпълни своя смел план и да докаже на двете семейства колко е силна любовта между младата двойка.

Играна: 1943

В момента: 0


Първа Предишна 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Следваща Последна

105 - 117 от 8044


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!